2019. július 19., péntek, Emília napja

Címke: kardiológia

14 cikk 1/2 oldal

A felnőttkorba lépett a gyermekszívközpont

A gyermekellátás mindig része volt a kardiológiai intézetnek, azonban 2000-től külön központként működve lefedik a gyerekkori szívproblémák gyógyításának teljes spektrumát.

A kardiológusok harcot indítanak a nőkért

A szívinfarktus klasszikus tünetei a hölgyeknél gyakran teljesen észrevétlenek, ezért a veszély felismeréséért most mozgalmat indított a Magyar Kardiológusok Társasága.

Megszakadt a színésznő szíve?

Halálesetek sora kísérte a karácsonyi ünnepeket, a legmegdöbbentőbb azonban egy családi tragédia volt: még fel sem ocsúdtunk a Star Wars-filmek egyik főszereplője, a Leia hercegnőt alakító 60 éves Carrie Fisher színésznő halálhírének döbbenetéből, másnap 84 éves édesanyja, Debbie Reynolds – ő az Ének az esőben című filmmel lett világhírű – elhunytáról írt a sajtó.

Miniatűr orvosi eszközök

A miniatürizálás a műtéteket a non-invazív beavatkozások irányába tereli, így a beteg felépülése gyorsabb, csökken a fellépő problémák és a műtéti halálozások aránya.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.