2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: karaktergyilkosság

10 cikk 1/1 oldal

Nagy Bandó megszégyenülése

Az a nap is úgy kezdődött a kálmánolgátlanított ATV életében, mint a többi. Rónai Egon válogatott vendégeket szólaltatott meg műsorában. A vendégek egyike volt Nagy Bandó András.

Jakubinyi előzetesben marad

Elutasították Jakubinyi Róbert fellebbezését, így a Pintér Sándor belügyminiszter lejáratására törekvő férfi előzetes letartóztatásban marad – értesült a Magyar Idők.

Behatárolható érdekcsoportok a háttérben

Az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója szerint egyértelműen a magyar kormánytagok elleni karaktergyilkossági sorozat része az interjú.

Le akartak járatni egy kormánytagot

A kormány egy magas rangban lévő tagja ellen szervezett lejáratási akció részese volt az Egymásért-ügyben is felbukkanó Jakubinyi Róbert – értesült a Magyar Idők.

A baloldal hazugságokkal támadja Rogán Antalt

A Miniszterelnöki Kabinetiroda is reagált, közölve: Juhász Péter „hazugsággyárához” az elmúlt napokban több magyar sajtótermék is asszisztált, velük szemben Rogán büntetőfeljelentést tett.

Született filmsztár

A kritikusok azt írták, hogy Bara Margit tisztaságot képes sugározni. Ebbe a tisztaságba tiportak bele.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.