2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: karácsonyi vásár

31 cikk 1/4 oldal

Újra kinyitott Strasbourg karácsonyi vására

Körülbelül ötszáz hatósági személy őrzi az egész belvárosra kiterjedő piactér biztonságát, ahová kizárólag ellenőrző pontokon keresztül juthatnak be az érdeklődők.

Villamos

Együtt kell élni a biztonsági intézkedésekkel, gondolta mindenki. Majd jött a gyilkos, tíz percen át lövöldözött, örökre megváltoztatta egyes családok életét, beugrott egy taxiba, és elmenekült.

A sárkány füstje

Az Vörösmarty téri karácsonyi vásár árusainak nagyon szigorú előírásoknak kell megfelelniük, bekerülni újoncként szinte lehetetlen, a piac „le van osztva”.

Pénteken nyílik a veszprémi karácsonyi vásár

Péntektől várja a látogatókat a veszprémi karácsonyi vásár, az ünnepvárás időszakában egyebek mellett koncertek, kézműves foglalkozások, mesekuckó várja az érdeklődőket városszerte – tájékoztatta szerdán az MTI-t a program szervezője.

Szétbontották a tüntetők a bukaresti vásárt

A bukaresti főpolgármester engedett a tüntetők és a véleményformálók nyomásának, s lemondott a kormány épülete elé tervezett karácsonyi vásárról.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.