2019. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Karácsony Gergely

287 cikk 1/29 oldal

Látszatversenyben nyert Karácsony

Erdős Gergely a Századvég elemzője úgy látja, az ellenzéki főpolgármester-előválasztás látszatverseny, amelynek egyetlen valódi célja a médiafigyelem megszerzése.

Kétszázaléknyi voks az előválasztáson

A Fidesz arra hívta fel a figyelmet, hogy a budapestiek csupán két százaléka vett részt a voksoláson, azaz a baloldal a saját szavazóit sem tudta mozgósítani.

Érdektelenség a baloldali előválasztáson

A választásra jogosultak 2 százaléka szavazott a főpolgármester-jelöltekre. Ma ért véget a főpolgármester-jelöltségéről döntő előválasztás, Karácsony Gergely mérkőzhet Puzsér Róberttel.

Már a rasszizmust is elnézi az ellenzék

Hiába a karlendítős videó, a cigányverős hangfelvétel, a DK szemrebbenés nélkül mentegeti a Jobbikot és Sneider Tamást. Pedig Gyurcsány Ferenc korábban valósággal sportot űzött a párttól való elhatárolódásból.

Budapestet nem érdekli a baloldali előválasztás

A baloldali előválasztás győztese a júniusi második fordulón mérkőzhet meg az LMP támogatását élvező Puzsér Róberttel, illetve a liberálisok aspiránsával, Sermer Ádámmal.

Egymásnak esett Puzsér és Horváth

Még az első baloldali forduló sem zajlott le, ám a „demokratikus ellenzék” között már most feszültséget szül az előválasztás júniusra tervezett második köre.

Lagymatag kezdet a baloldali szavazáson

Bár történelmi pillanatról, a demokrácia „új minőségéről” beszélnek, a szervezők és maguk a résztvevők is csupán pár ezres részvételre számítanak a hétfőn elstartolt baloldali előválasztáson.
287 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.