2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: kapacitás

15 cikk 1/2 oldal

Tízmilliárd forintos beruházással megduplázza kapacitását a Stadler szolnoki forgóváz-üzeme

Megkapta az építési engedélyt a svájci központú Stadler vasúti járműcsoport a legújabb szolnoki beruházáshoz, amellyel forgóváz-üzemének gyártókapacitását duplázza meg - mondta Dunai Zoltán, a Stadler Magyarország Kft. felügyelőbizottságának elnöke a Tisza-parti megyeszékhelyen a városvezetéssel együtt tartott sajtótájékoztatón szerdán.

Történelmi csúcson az áramfogyasztás

Az elmúlt napok extrém hideg időjárása ismét ráirányította a figyelmet a hazai villamosenergia-rendszer súlyos kihívására.

Lítium nagyhatalommá válhat Csehország

A lítium iránti ipari kereslet rohamos növekedése újraéleszti a bányászatot a csehországi Érchegységben és lítium nagyhatalommá teheti Csehországot.

Villamos energia és mécsvilág

Hirdessenek bojkottot a villanyhasználatra: mindazok, akik nem értenek egyet a paksi kapacitásfejlesztéssel, ne használjanak villanyt!

Lecserélik az elavult Antonov repülőgépeket

A Fidesz frakcióvezetője szerint a honvédség légi kapacitásának növelésével 20-30 évre meg tudják oldani a szükséges feladatok ellátását.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.