2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: káosz

58 cikk 1/6 oldal

A Soros-vírus II. rész

Két hete, a „Soros-vírustörzs” azonosításakor felmerült az ismételt felülvizsgálat szükségessége. A folytatásban a „vírustelepítés” technikáját vesszük mikroszkopikus vizsgálat alá.

Súlyos zavarokat okozott az első havazás New Yorkban

Fennakadásokat okozott New York közlekedésében a csütörtökön érkezett első havazás, amely miatt több nemzetközi repülőjáratot is töröltek vagy késve indítottak a John F. Kennedy nemzetközi repülőtérről.

Keverő

Elemző: ismét káosz uralkodik ellenzéki oldalon

Deák Dániel úgy látja, a Jobbik van a „legnagyobb bajban”, a párt több százezer szavazót veszített az elmúlt időszakban, és vezetési válságban  van. 

Ideológiai káosz a Jobbikban

Baloldali hívószavakkal hirdette meg a Jobbik új struktúráját Snei­der Tamás, miközben Mirkóczki Ádám nemzeti néppárti irányt ígért szeptembertől.

Fodor Csaba: teljes a válság az ellenzéki oldalon

A Nézőpont Intézet elemzője nincs meglepve, hiszen lehetett sejteni, hogy az együttműködések csupán az egyéni túlélési stratégiák biztosítása érdekében jöttek létre.

Hülye járások ellenzéke

A siker titka az önkritika, annak feltárása, hogy miben hibáztak, mit kellene újragondolni, a személyi változtatásoktól a szervezeti felépítésen át a tartalmi kérdésekig.
58 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.