2020. augusztus 8., szombat, László napja

Címke: Kalapács József

6 cikk 1/1 oldal

A metál az metál, és kész

Kalapács József: nyersebben látjuk a világot, ezért dalainkat is könnyebb örökfeketének nevezni, mint örökzöldnek.

Az István, a királyt mutatja be pénteken a Csillebérci Szabadtéri Színház

Varga Miklós és Kalapács József főszereplésével láthatja a közönség pénteken az István, a király című rockoperát a Csillebérci Szabadtéri Színházban, ahol a Padlás és a Liliomfi mellett számos felnőtteknek és gyerekeknek szóló darabot tűznek műsorra a hónap folyamán.

Zenés történelemóra a képernyőn

Kevés produkció hagyott bennem akkora hiányérzetet, mint a bő fél évvel ezelőtt a Hősök terén előadott Itt élned, halnod kell című zenés történelmi utazás.

Robbanásokkal tarkított csatajenetek és tűzijáték is szerepel a darabban

Robbanásokkal tarkított csatajelenetek, kigyulladó szekerek, tűzijáték és trikolór színű bengáli tűz is várható a Koltay Gábor rendezte Itt élned, halnod kell című zenés történelmi játék előadásain június 17-én és 18-án a fővárosi Hősök terén – hangsúlyozta az MTI-nek Török Ferenc, a nagyszabású produkció pirotechnikai felelőse.

Nem járhatja mindenki az én utam

Személye összefonódott a Pokolgéppel és az Omennel, majd saját neve alatt szervezett zenekart. Kalapács József rockénekessel, musicalszínésszel beszélgettünk.

Összetett műfajú időutazás

A felújított, aktualizát „Itt élned, halnod kell” című előadással készülnek az '56-os forradalom hatvanadik évfordulójára.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.