2023. március 23., csütörtök, Emőke napja

Címke: kajak

23 cikk 1/3 oldal

Mögötte mélység, előtte csúcs

A visszatérés az egyik legnagyobb kihívás a sportban. Súlyos sérülés, gyermekáldás után sem könnyű, hát még eltiltás után, amikor az előítéletekkel is meg kell küzdeni.

Magyarország lett a legeredményesebb nemzet

A magyar válogatott végzett az élen az összetett pontversenyben, azaz az érmek mellett a legtöbb negyedik, ötödik és hatodik helyezést gyűjtötte a kajak-kenu világbajnokságon.

Vették az első akadályokat

A világ szeme Kozák Danután van a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló kajak-kenu vb-n, és ötszörös ­olimpiai bajnokunk visszatérése után könnyedén vette az első akadályokat.

Lisa Carringtontól azért kicsit tart

Női kajak egyes ötszáz méteren – évek óta érvényes igazság – világbajnoki mezőny gyűlik össze a magyar válogatón.

Félkör a világ körül

A kertészeti egyetemről a pénzügyi és számviteli főiskolára átevező, végül a közgazdaság-tudományi egyetemen kikötő Végvári Tamás Budapestről indulva Norvégia legészakibb pontjáig kajakkal jutna el.

Családja van, párja nincs

Mintha megállt volna az idő Kozák Danuta körül. Ami persze csúsztatás, hiszen az elmúlt két évben a lehető legcsodálatosabb dolog történt vele, életet adott egy kislánynak.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.