2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: kajak-kenu világbajnokság

12 cikk 1/2 oldal

Megismételt riói tripla

Hat arany-, egy ezüst- és két bronzérmet szereztek a magyarok a tegnap véget ért kajak-kenu világbajnokságon Montemor-o-Velhóban.

Egy aranyérem és egy pohár bor

Kajak egyes ezer méteren Bodonyi Dóra esélyeshez méltón megszerezte a magyar csapat ottani első, összességében pedig kétszázadik aranyérmét.

Hölgyeink jelentik az aranyfedezetet

A kajak-kenusokon a sor, hogy feltornásszák a magyar sport olimpiai versenyszámokban mért idei világbajnoki mérlegét.

Bravúrezüst az aranyak mellé

Magyarországot csak az örök rivális Németország előzte meg az éremtáblázaton – tehát mindent egybevéve már-már sikeresnek mondhatjuk a magyar csapat szereplését.

Öt arany dacára is van hiányérzet

Női négyesünk nagyon várt sikerével végül olimpiai műsoron szereplő versenyszámban is szereztünk aranyérmet a Racicében a vásárnap véget ért kajak-kenu világbajnokságon.

Kajak-kenu vb: két arany a második napon

A magyar válogatott tíz dobogós helyezéssel, 5 arany-, 3 ezüst- és 2 bronzéremmel zárta a csehországi Racicében vasárnap befejeződött kajak-kenu világbajnokságot.

Vb-győzelem a legjobb orvosság

Farkasdi Ramóna és Medveczky Erika K-2 1000 méteren szerezte a magyar csapat második aranyérmét a Racicében zajló kajak-kenu világbajnokságon.

Olimpiai érem nélkül

Innen nézve a két arany és az egy ezüst dacára csalódás a magyarok szombati szereplése.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.