2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: kábítószer-kereskedelem

20 cikk 1/2 oldal

Vádat emeltek egy nyolc évig bujkáló drogkereskedő ellen

Vádat emeltek egy külföldi férfi ellen, aki 2010-ben mintegy 15 kilogramm heroint hozott be Magyarországra, majd elmenekült – tájékoztatta a Pest Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Négy magyar a fejvadászok listáján

Az ENFAST honlapján jelenleg két magyar és egy magyar származású osztrák, illetve szlovák állampolgárt keresnek az európai hatóságok súlyos bűncselekmények elkövetése miatt.

Több mint egy tonna metamfetamint foglaltak le a hatóságok Kínában

A kínai hatóságok több mint egy tonna metamfetamint foglaltak le a déli Hajnan tartományban, ami a dél-kínai-tengeri szigetcsoport történetében az egyik legnagyobb kábítószerfogásnak számít – közölte csütörtökön a kínai rendőrség.

Finanszírozás trükkös módszerrel

Magyarországon idén már kilenc bejelentés érkezett a pénzmosás ellen küzdő egységhez a virtuális pénzek használata miatt.

A héten aláírják az átdolgozott kolumbiai békemegállapodást

Még a héten aláírják az új békemegállapodást a kolumbiai kormány és a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) nevű szélsőbaloldali gerillaszervezet között – jelentette be a békéért tett erőfeszítéseiért idén Nobel-békedíjjal kitüntetett kolumbiai elnök alig két hónappal az után, hogy a lakosság népszavazáson elutasította az egyezmény korábbi változatát.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.