2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: K and H

11 cikk 1/2 oldal

Gyógyítja a gyerekek lelkét a meseolvasás

A technika rohamos fejlődése a gyermeknevelést is leegyszerűsíti, hiszen elvileg nincs szükség például esti mesére vagy közös játékra sem, elég egy okostelefon is.

Felfedezték a kkv-k a kafetériát

Tízből hét kkv tervez béren kívüli juttatást adni a dolgozóinak, ami az egy évvel korábbi mélyponthoz képest hatalmas ugrás.

Évente nő a tartalék

Nem jellemző a hazai lakosság körében a havi rendszerességű megtakarítás, a magánbefektetők 80 százaléka azonban már legalább évente egyszer növeli félretett pénzét.

Zsebpénzből tanulnak a kicsik okosan gazdálkodni

A havonta rendszeresen, fix összegben adott zsebpénz jó eszköz arra, hogy a gyermek megtanulja a pénz megszerzését, beosztását, megtakarítását és gyarapítását.

Hiányzó generáció a pénztárakból

Nagyjából százezer aktív fiatal tag tűnt el egy évtized leforgása alatt az önkéntes pénztárakból, akikre szükség lenne az öngondoskodásban kiemelten fontos rendszer működéséhez.

Kockázatok a tőzsdén

Élénk mozgást mutat mostanában a magyar tőzsde, sorra dőlnek meg a részvényindex korábbi rekorderedményei – újabban sokan látják jó befektetésnek a tőzsdei papírokat.

Megtéríti a bank, ha kimostuk az ezrest

A készpénz megsérülhet, ami kellemetlenséggel, adott esetben veszteséggel jár tulajdonosának. Lapunk utánajárt, mi a megoldás ilyen esetekben.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.