2022. augusztus 11., csütörtök, Zsuzsanna, Tiborc napja

Címke: juncker

116 cikk 1/12 oldal

Juncker: jobban kell csinálni, mint a kínaiak

Az EU-Afrika Fórum kezdetén azt hangsúlyozta újságírók előtt kedden Bécsben Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, hogy a két kontinens között „partneri egyenjogúságról” van szó. Arra a kérdésre, hogy Kínával összevetve nem érkezik-e az EU túl későn Afrikába, Juncker azt válaszolta: „de igen, de mi jobban csináljuk”.

Huszonhetek: nem tárgyalható újra a brit kiválási megállapodás

Semmiképp nem tárgyalható újra a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő szerződés – szögezték le az Egyesült Királyság kilépését követően is az Európai Unióban maradó tagállamok vezetői csütörtökön tartott brüsszeli egyeztetésüket követően.

Juncker: ez a lehető legjobb és egyben az egyetlen lehetséges megállapodás

Sikerült aláírni a lehető legjobb és egyben az egyetlen lehetséges megállapodást a brit európai uniós tagság megszűnésének feltételrendszeréről – jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a vasárnapi rendkívüli brüsszeli EU-csúcs után.

Győztes hazaszeretet

Az európai bizottsági elnöknek – aki most már egyenesen követeli Orbán Viktor eltávolítását a néppártból – és társainak mind forróbb a lába alatt a talaj.
116 cikk 1/12 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.