2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Juhász

10 cikk 1/1 oldal

Miért ne álmodnának még?

A mérkőzést követően valamennyi magyar játékos a komoly esély elszalasztása felett kesergett, ugyanakkor egyikük sem fogta a borzalmas körülményekre a vereséget.

Vér a pucában

Most, hogy már a hivatalos választási végeredményt is ismerjük, talán nincs messze az idő, előbb-utóbb visszavesznek hangerejükből a még kitartón háborgó vesztesek.

Megkéselték a székelyföldi Máréfalva polgármesterét

Több késszúrással megsebesítették csütörtökön a Székelyudvarhely közelében fekvő Máréfalva polgármesterét, Kovács Imrét, aki egy törvénytelenül legeltető juhász ellen próbált fellépni – közölte a Székelyhon.ro portál.

Bizonyított Juhász Péter és Portik kapcsolata

A bíróság ítélete szerint Juhász Péter és Portik Tamás kapcsolata bizonyított, mivel az Együtt alelnöke a 15 évre jogerősen elítélt bűnözőnek végzett sajtófigyelést.

Négy újonc Bernd Storck keretében

Bernd Storck szövetségi kapitány 28 játékost, köztük négy újoncot hívott be az Andorra elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

Rogán szerint Portik samesza Juhász

Rogán Antal szerint Juhász Péter, az Együtt alelnöke Portik Tamás elítélt bűnöző samesza, akivel rendszeres kapcsolatot tartanak és összejátszanak.

Felmentették Juhászt és Fapált

A bíróság szerint a terhelteket felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtó Fővárosi Törvényszék hibás jogi következtetést vont le.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.