2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: juhász ferenc

26 cikk 1/3 oldal

Aki kiáltott a titkok kapujából

1928. augusztus 16-án, 90 éve született Juhász Ferenc Kossuth- és József Attila-díjas költő, aki azon a mágikus nyelven írt, amelyet ma hazánkban nemigen hallunk.

Juhász és a katonai szakértelem

Juhász Ferenc a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere lehetett egykor, méghozzá úgy, hogy ehhez nem voltak meg az alapvető ismeretei.

Befalazott költő

Juhász Anna hat és fél évvel ezelőtt alapította meg a Hadik Irodalmi Szalont, amellyel bizonyítja: az irodalom, a kultúra a XXI. században is üzenetet hordozó találkozási pont.

A tűzliliom-ültető hűsége

A magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen felavatták a Juhász Ferenc Művelődési Központot a költő szülőhelyén.

Meginoghat a vesztegetés vádja a tábornokperben

Öt orvosszakértői vélemény is azt állítja, hogy egy pszichés betegség miatt csak korlátozottan volt beszámítható a tábornokper kulcsfigurája a kihallgatása idején.

Folytatódik a tábornokper

Az ügy nyomozása 2010. január 18-án egy vállalkozó feljelentésére indult, és január 29-én – tettenérés után – megtörténtek az első gyanúsítások.

Vigyázz, pihenj!

Alig több, mint két és fél milliárd forint bevétele származott az államnak a rendszerváltás óta honvédségi üdülők és csapatpihenők értékesítéséből.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.