2024. július 20., szombat, Illés napja

Címke: Juhász Anna

13 cikk 1/2 oldal

Új kulturális programsorozat indul a Városliget Caféban

Új kulturális és művészeti eseménysorozat indul MiroArt címmel a Városliget Caféban. Az első alkalom témája Szerb Antal Utas és holdvilág című regénye lesz május 10-én - közölték a szervezők az MTI-vel.

Keresik Szabó Magda olvasóinak történeteit

Közeledik a Szabó Magda-centenárium évadzáró eseménye: december 10-én a Muzikumban, Az én Szabó Magdám című esten a közönségé lesz a főszerep.

Anna-bál – Ismert színművészek beszélgetnek Balatonfüreden

Három színművész, Ráckevei Anna, Götz Anna és Trokán Anna beszélget az Anna-bál közeledtével, július 26-án, a balatonfüredi Anna Grand Hotel teraszán. A résztvevők megosztják majd a hallgatósággal az Anna-bállal kapcsolatos élményeiket is – tájékoztatta az MTI-t a rendezvény szervezője.

Az annaság örök titkairól

Nem csupán a vizes világbajnokság versenyei iránt érdeklődőknek érdemes a városba látogatniuk, a számos kísérőrendezvénnyel bővült Anna-bál is jelentős vendégcsalogató lehet.

Befalazott költő

Juhász Anna hat és fél évvel ezelőtt alapította meg a Hadik Irodalmi Szalont, amellyel bizonyítja: az irodalom, a kultúra a XXI. században is üzenetet hordozó találkozási pont.

Szélesíteni az olvasótábort

Juhász Anna szeretné az írónő leendő olvasótáborát is megszólítani és közben egy nagyon érzékeny líra költőnőjeként is népszerűsíteni Szabó Magdát.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.