2023. március 26., vasárnap, Emánuel napja

Címke: jubíleum

33 cikk 1/4 oldal

Jubilál az Erdély anno falinaptár-sorozat

A magyar békeidők gazdagsága elevenedik meg a 2019-es Erdély anno falinaptárban, amelynek első évfolyama tíz évvel ezelőtt jelent meg először.

Földszagú muzsika

A jubileumi felvidéki, erdélyi és hazai koncertsorozat után a Csík-zenekar december 28–29-én 30 év boldogság címmel fellép a Budapesti Kongresszusi Központban.

Negyvenéves fennállását ünnepli a marosvásárhelyi táncház

Negyven éve alapították a marosvásárhelyi táncházat; a jubileumot a marosvásárhelyi Kultúrpalotában vetítéssel egybekötött emlékezéssel, tortával és hajnalig tartó mulatsággal ünnepelték az egykori és mai táncházasok.

Jubileumi életműdíj diplomába kötve

Napra pontosan hat évtizeddel az első színpadi fellépése után, október 10-én köszöntötték Vári Éva Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt a Belvárosi Színházban.

Jubileumi programok a miskolci Bay Zoltán Kutatóintézetben

Jubileum, kutatás, kultúra, fesztivál – ez a négyes határozza meg a pénteki kutatók éjszakáját a miskolci Bay Zoltán Kutatóintézetben, amely immár hetedik alkalommal csatlakozik a rendezvényhez.

Film készült a jubiláló Csík Zenekarról

A Csík30 című film bepillantást nyújt a népszerű népzenekar eddigi történetébe, megszólaltatja valamennyi tagot, megmutatja őket a hétköznapokban és a koncerteken.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.