2019. december 11., szerda, Árpád napja

Címke: József Attila Színház

23 cikk 1/3 oldal

Kié lesz a rejtélyes banánoxid képlete?

Rejtő Jenőt olvasni biztos szórakozás, Rejtő Jenő-darabot megnézni annál kockázatosabb vállalkozás. Nemrég mutatták be a József Attila Színházban a Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjátékot.

Szembesülés, avagy a barátság feszült pokla

Márai Sándor A gyertyák csonkig égnek című, indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regényének színpadra írt változatát adja elő őszi stúdiódarabként a József Attila Színház.

Évadnyitó utcabált szervez a József Attila Színház szombaton

Évadnyitó utcabált szervez a József Attila Színház szeptember 15-én, szombaton. A gyerekeket aszfaltrajzversennyel, kézműves sátorral, meseelőadásokkal, játékokkal, a felnőtteket koncertekkel, versenyekkel és beszélgetésekkel várják – hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Rácsok mögül a színpadra

Képzeljük magunk elé azt a szürreális képet, hogy a fővárosi József Attila színházban Nemcsák Károly tart beszédet, majd az igazgató kíséretében bevonulunk a terembe.

Csúcsra járatott élő varázslat

Itthon soha nem látott ősbemutatóval indít szeptember 29-én a József Attila Színház őszi évada: Dennis Martin A pápanő című musicalje szokatlan területről hozza el a műfajt.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.