2022. január 21., péntek, Ágnes napja

Címke: Johannes Hahn

18 cikk 1/2 oldal

Szabályosan lépte át a határt Gruevszki

Soros szervezetei és a korábbi amerikai adminisztráció éveken át jelentős segítséget nyújtott a baloldali ellenzéknek a Nikola Gruevszki által vezetett konzervatív kormány megbuktatásában.

Életbe lépett a társulási megállapodás az EU és Ukrajna között

Teljeskörűen életbe lépett az Európai Unió és Ukrajna által kötött társulási megállapodás, amely az átfogó szabadkereskedelmi megállapodással (DCFTA) kiegészülve előmozdítja a mélyebb politikai és az erősebb gazdasági kapcsolatokat, valamint a közös európai értékek tiszteletben tartását – közölte az Európai Bizottság pénteken.

Türelmet kér a biztos a migránskérdésben

Az EU bővítési biztosha szerint ha az unió nem tett volna intézkedéseket, úgy már most is jelentősen több menekült lenne a kontinensen.

Az EU elkezdte elzárni a törökországi pénzcsapot

Elkezdte csökkenteni a Törökországnak a csatlakozási folyamat keretében nyújtott támogatásokat az Európai Unió – közölte a bővítési tárgyalásokért felelős uniós biztos a dpa német hírügynökségnek adott nyilatkozatában.

Válaszolt az uniós biztos a Fidesz-KDNP EP-képviselőinek

Ukrajna az oktatási rendszerre is kiterjedő reformintézkedései megvalósításának folyamata során vállalta, hogy alkotmányos keretével és nemzetközi kötelezettségeivel összhangban biztosítani fogja az emberi jogoknak, így a kisebbségekhez tartozó személyek jogainak tiszteletben tartását – közölte Johannes Hahn, az európai szomszédságpolitikáért és a csatlakozási tárgyalásokért felelős biztos a Fidesz-KDNP EP-képviselőinek küldött válaszlevelében szerdán.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.