2023. december 2., szombat, Melinda, Vivienn napja

Címke: jogvédők

29 cikk 1/3 oldal

Migránsvédőket toboroz a Helsinki

A Magyar Helsinki Bizottság, a börtönlakók érdekében is szívesen pereskedő szervezet az utóbbi két-három évben a migránsokra koncentrál és nyíltan vállal politikai szerepet.

Jogvédők cirkusza Zákányban

Mert miért is lenne bűn vagy bocsánatkérésre okot adó esemény az ma Magyarországon, ha magyar kisgyermekek meglátogatják a magyar honvédeket munkavégzés közben?

Jogvédők: illegálisan toloncol ki embereket az EU

Amnesty International (AI) jogvédő szervezet azzal vádolta csütörtökön az Európai Uniót és tagállamait, hogy illegálisan toloncol vissza embereket Afganisztánba.

A jogvédők a bírókat is befolyásolják

Több mint száz igazságügyi dolgozót részesített liberális kiképzésben a Soros Györgyhöz köthető szervezetek által bőkezűen támogatott Magyar Helsinki Bizottság.

Sok a szexuális zaklatás az egyetemeken

Több mint 500 esetben tettek panaszt ausztrál egyetemek hallgatói szexuális zaklatás és nemi erőszak miatt az elmúlt öt évben, ám a tettesek többsége elkerülte a felelősségre vonást – írta az ausztrál emberi jogi bizottságnak benyújtott jelentésében az End Rape on Campus Australia (EROC) jogvédő csoport.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.