2019. április 19., péntek, Emma napja

Címke: jobboldal

77 cikk 1/8 oldal

Egy vészterhes tavaszi nap emléke

2002 óta nyilvánvaló, hogy itt a baloldal akkor lesz legitim, ha az utolsó 2002-es szereplő is eltűnik a soraikból, és utána tettekkel bizonyítják a nemzethez tartozásukat.

Deportálás a spanyol szélsőjobb feltétele

Tizennyolc pontból álló feltételekkel állt elő a spanyol szélsőjobboldali Vox párt azért cserébe, hogy támogassa Andalúziában a megalakulásért küszködő jobboldali kormányt.

A Jobbik szembeköpte önmagát

Ekkora válságot és káoszt egyetlen párt sem úszhat meg népszerűségvesztés nélkül, ezért a 19-ről 13 százalékra zuhanás bő fél év alatt szinte természetes következménynek tekint­hető.

Nonprofit médiaholdingot hoztak létre

Megkezdte működését a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány, ezzel nemzetközi mintára egy új médiaholding jön létre, amely egyúttal a jobboldali egységet szimbolizálja.

Jobboldali fordulat Brazíliában

A korrupciós ügyek nagymértékben hozzájárultak a baloldal népszerűségvesztéséhez, amit csak fokozott az ország katasztrofális és folyamatosan romló bűnözési helyzete.
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.