2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: jobbik

2170 cikk 1/217 oldal

Dúró Dóra: Politikai blöff a Jobbik megszűnése

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese kitért az ellenzéki összefogásra is, amellyel kapcsolatban azt mondta: Gyurcsány Ferenccel lehetetlen kormányt alakítani Magyarországon.

Hosszú az út a Jobbik megszűnéséig

A Jobbiknak határidőn belül ki kell fizetnie az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által megállapított 136 millió forint tiltott támogatás miatt fennálló bírságot a Magyar Államkincstárnak.

Nézőpont: a Jobbik csőd közeli állapotban van

A Nézőpont Csoport vezetője szerint a Jobbik csőd közeli állapotban van, de nem azért, mert nincs pénze, hanem mert nem hiteles, és nem kelti kormányképesség látszatát.

Informátor: Sneider Tamás skinhead múltja

Sneider személye és előélete különösen érdekes, hiszen nagyon komoly mozgalmi múlttal rendelkezik. Ő volt az egri skinheadek vezére, melyet ma már tagad

Roy, a felszámolóbiztos

Több jel mutat arra, hogy a Jobbik nevű politikai terméket kifutó modellé minősítették, miután nem váltotta be a hozzáfűzött kormányváltó reményeket, morális válságba és anyagi csődbe jutott.

Állami Számvevőszék: a Jobbik vádaskodik

Az ÁSZ javasolja Sneider Tamásnak, hogy rágalmazás és a közvélemény folyamatos félrevezetése helyett vállalja a felelősséget a teljesen nyilvánvaló szabálytalanságokért.
2170 cikk 1/217 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.