2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: Jeremy Corbyn

39 cikk 1/4 oldal

Új népszavazást írna ki a Munkáspárt

A brit ellenzéki Munkáspárt éves kongresszusán Liverpoolban a küldöttek egyhangúlag támogatták kedden azt, hogy szükség esetén újabb népszavazást kell tartani Nagy-Britanniában.

Alku nélkül bukhat May

Amennyiben nem születik hamarosan megállapodás Nagy-Britannia és az Európai Unió jövőbeni viszonyrendszeréről, egyes elemzések szerint hónapokon belül munkáspárti kormány alakulhat.

Brexit: garantálni kell a külföldi EU-munkavállalók jogait

A brit Munkáspárt vezetője szerint a brit kormánynak haladéktalanul garantálnia kell a Nagy-Britanniában élő és dolgozó több mint 3 millió külföldi EU-munkavállaló jogosultságait a Brexit, vagyis a brit EU-tagság megszűnése utáni időszakra is.

Jeremy Corbyn szavazást akar a belső piacon maradásról

Az ellenzéki brit Munkáspárt vezetője szavazást akar kicsikarni a parlamentben arról, hogy Nagy-Britannia az Európai Unió egységes belső piacán maradjon azt követően is, hogy az ország távozik a közösségből, és ehhez a kormányzó Konzervatív Párt soraiból is akar támogatókat szerezni a The Times értesülése szerint.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.