2019. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: jelentkezés

47 cikk 1/5 oldal

Már lehet jelentkezni a nyári erdei vándortáborokba

Felső tagozatosok és középiskolások, illetve tanáraik jelentkezését várják a nyári erdei vándortáborokba – közölte az Országos Erdészeti Egyesület vándortáborának programfelelőse az M1 aktuális csatornán szerdán.

Elindult a jelentkezés a nyári erdei vándortáborokra

Elindult hétfőn a jelentkezés az Országos Erdészeti Egyesület erdei vándortáboraira, melyekben nyáron felsősök és középiskolások csoportjai indulhatnak egyhetes túrákra a Bakony, a Börzsöny, a Mátra, a Mecsek és a Pilis erdeiben – közölte az egyesület hétfőn az MTI-vel.

Január végéig várják a jelentkezéseket a Mathias Corvinus Collegium képzéseire

Január 31-ig várják a társadalomtudományok iránt érdeklődő magyarországi és a külhoni magyar középiskolások jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC) iskola mellett végezhető, ingyenes kurzusaira, amelyekről szombaton nyílt napon tájékozódhatnak az érdeklődő diákok Budapesten.

Csütörtöktől lehet jelentkezni a szeptemberi felsőoktatási képzésekre

Csütörtökön indul a 2019. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás, ekkortól február 15-éig lehet jelentkezni a szeptemberben induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre – közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel.
47 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.