2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: jegyző

12 cikk 1/2 oldal

Bosszúból meneszthették a lakiteleki jegyzőt

A menesztett jegyző arra panaszkodott, kettejük kapcsolata akkor romlott meg, amikor nemet mondott egy olyan dologra, ahol a polgármester túllépte volna hatáskörét.

Jogi tanácsot kaphatnak az adósok

Adott esetben a család- és gyermekjóléti szolgálat megkeresése is indokolt lehet: a rászorulók itt segítséget kaphatnak a lakhatás, az ellátás és az étkezés kapcsán.

Józsefváros mindent megtesz az ott lakók egészségbiztonságáért

A Józsefvárosi Önkormányzat minden, a kerületben működő magánvállalkozástól elvárja a szabályos, a szakhatósági engedélyeknek megfelelő működést, és bármilyen szabálytalanság esetén megteszi a szükséges lépéseket – közölte a VIII. kerület jegyzője az MTI-vel hétfőn. Azt írta, elsődleges és legfontosabb szempontjuk, hogy a józsefvárosiak biztonságban legyenek.

Tereprendezés Palotán

Móricz Eszter volt az, aki októberben a kvótanépszavazás kapcsán kiállt a kormány álláspontja mellett. De nehogy azt higgyük, hogy ezért került lapátra! Frászt. Útban volt.

Mónika-show

Szerkesztői tapasztalat, hogy a Lamperth Mónikáról szóló hírekre előszeretettel bukik az olvasó. Az ember ugyanis szeret nevetgélni.

Befolyással üzérkedés: vádat emeltek egy nyírségi jegyző ellen

Befolyással üzérkedés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy községi jegyző ellen, aki a gyanú szerint pénzért ígért egyszerűsített honosítást több ukrán állampolgárnak – közölte a főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.

Nem ellenőrzik jól a vidéki szobakiadókat

Az idegenforgalmi adót (ifa) beszedő mintegy 830 magyarországi település csaknem fele nem ellenőrzi megfelelően az adófizetést, így nagyon magas – átlagosan 23 százalék – a „láthatatlan” vendégéjszakák becsült aránya – mondta Almádi Krisztina, a településmarketinggel foglalkozó EMKA Tanácsadó Kft. szakmai igazgatója az MTI-nek azt követően, hogy országos szakmai tájékoztatási fórumot indítottak az eredményekről.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.