2024. július 23., kedd, Lenke napja

Címke: jegyzet

21 cikk 1/3 oldal

Munkaszüneti napok

Sokan arra számítanak, hogy elverem a port a legjobbjuktól sorra elmaradókon, de tévednek. Kenderesiék legalább ott voltak a kilenc a vb-n, ők legalább munkába mentek.

Közös hiba

Rossi hibázott? Lehet. De az UEFA még nagyobbat. Német bírói csapatot küldött egy olyan meccsre, amelyen a hazai gárda edzője, Michael Skibbe – német.

Óvatos szögből fotózott íróság

Most, hogy vége a könyvhétnek, attól nem egészen függetlenül, de mégiscsak saját jogán hadd beszéljünk kicsit az írói gőgről.

Mit olvassunk nyaralás közben?

Ha csak egy könyvet vihet magával a tengerpartra, ne a toplistákon keresse, ha valaki igazán jót akar magának, nyelvkönyvet vigyen magával a nyaralásra.

A nagy dobás

A csapszék egyetlen hatalmas üvöltés, mindenki a levegőbe öklöz, akik addig meg sem tudták különböztetni a súlylökést a diszkoszvetéstől vagy a gerelyhajítástól.

Villámikrek

Tartozom egy vallomással. Évtizedek óta szavazok az Év Sportolója-választáson, de a csapatok versenyé­ben sohasem adtam a voksomat kajaknégyesekre, öttusaváltókra, kard­kvartettekre.

Sződliget

Az ember felszáll a Batthyány téren a Sződliget nevű motorosra, és átcsúszik egy másik dimenzióba, egy mesevilágba.

Dobtak egy hátast

És hol vannak még Hosszú Katinkáék?!
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.