2020. július 6., hétfő, Csaba napja

Címke: Jeff Bezos

6 cikk 1/1 oldal

Lelki rabszolgaság

Egyes beszámolók szerint mentálisan és fizikailag is beteggé teszik a dolgozókat a munkakörülmények az Amazon raktáraiban.

Mi kering a fejünk fölött?

A múlt héten Donald Trump amerikai elnök aláírta azt a rendeletét, amely elrendeli a hadsereg önálló részeként az űrfegyvernem felállítását.

A szupergazdagok tovább gazdagodtak

A világ félezer legtehetősebb ember együttes vagyona 5300 milliárd dollárra ugortt az egy évvel korábbi 4400 milliárd dollárról.

Csak néhány óráig volt Jeff Bezos a világ leggazdagabb embere

Csak néhány óráig előzte meg Bill Gatest Jeff Bezos, az Amazon internetes áruház alapítója a világ leggazdagabb embereinek Forbes-listáján, a Microsoft informatikai óriáscég alapítója a csütörtöki kereskedési nap végére visszavette stabil vezetését.

Ő a világ leggazdagabb embere a Forbes legfrissebb ranglistáján

Jeff Bezos, az Amazon internetes áruház alapítója megelőzte Bill Gatest, a Microsoft informatikai óriáscég alapítóját a világ leggazdagabb embereinek legfrissebb listáján, amelyet csütörtökön tett közzé a Forbes amerikai üzleti magazin.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.