2019. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Címke: Jean-Claude Juncker

332 cikk 1/34 oldal

Európa elrablása

Az EP egy nagyra nőtt fügefalevél az Európai Unió döntéshozói számára, hogy bizonyítsák saját demokratikus elkötelezettségüket, lám, vannak szavazások, az pedig mindig eladható demokráciának.

Húsz alkalommal találkozott Soros az Unió vezetőivel

Nem csupán a tőzsdespekuláns, hanem alapítványainak munkatársai is rendszeresen találkoztak az európai vezető elit tagjaival, a nyilvánosan elérhető adatok szerint leginkább „ismeretlen témában”.

Juncker: Európa mindkét tüdejével lélegzik

Az Európai Bizottság elnöke szerint Bukarestnek akkor lesz esélye Európát az összetartás felé mozdítani, ha az országon belül is sikerül konszenzust teremtenie.

Tüntetés mint túlmunka

A decemberi ellenzéki performanszok meglehetősen gyengék voltak, rossz forgatókönyv alapján, silány színészi alakításokkal, de ami a háttérben húzódik, az nagy jelentőségű.

Hamvadó cigarettavég

Az EU jelenlegi vezetése egy agyonkarcolt bakelitlemez hangján szól. Az intézményrendszer recseg-ropog. Az ott dőzsölő megélhetési politikusok jogtipró módszereiből is elég volt.

Teljes a zűrzavar a brit kilépés körül

Alig három hónappal a formális kilépés előtt még mindig bizonytalan, milyen feltételekkel távoznak a britek az EU-ból, sőt az sem biztos, hogy egyáltalán megtörténik a brexit.
332 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.