2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: javult

6 cikk 1/1 oldal

Javult a levegőminőség északkeleten

Javult a levegőminőség az ország északkeleti részén – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedd reggel az MTI-t.

Javult a Velencei-tó térségének vízminősége

Javult a Velencei-tó térségének vízminősége a tavaly tavasszal megkezdett tisztítási intézkedéseknek köszönhetően - közölte a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) hétfőn az MTI-vel.

Javult az élemiszerbiztonság a vendéglátóhelyeken a nyáron

Számos területen javulást tapasztaltak az élemiszerbiztonsági ellenőrök a vendéglátásban a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzési akció során, jelentősen csökkent például a korábbiakhoz képest a higiéniai hiányosságok és a fogyasztásra alkalmatlan termékek aránya, de még így is ki kellett vonni a forgalomból 102 tonna élelmiszert.

KSH: nőtt a foglalkoztatottak száma

Május-júliusban 148 ezerrel nőtt a foglalkoztatottak száma az egy évvel korábbihoz hasonlítva, a 15-64 évesek foglalkoztatási rátája 2,8 százalékponttal 66,9 százalékra emelkedett – jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.