2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Jávor Benedek

22 cikk 1/3 oldal

Az óvári sortűzre emlékeztek

Kun Bélának, Kádár Jánosnak és a többi gazembernek vannak olyan örökösei, mint Jávor Benedek, Gyurcsány Ferenc és tettestársaik – mondta Soltész Miklós.

Csürhésedő ellenzék

Az idei október 23.-i történések egyik tanulsága, hogy rá kellett ébredni: az ellenzékinek nevezett, egyre színvonaltalanabb kompániák nemcsak ünnepelni nem képesek, hanem tüntetni sem.

Ismét Karácsonyra alapozna az MSZP

Értesüléseink szerint az MSZP elnöksége abban a forgatókönyvben gondolkodik, hogy Karácsony Gergelyt két szocialista politikus kövesse a listán, utána jöhetnek újra a Párbeszéd jelöltjei.

Hazaárulók klubja Brüsszelben

Az Európai Uniónak hála, lehetőség van arra, hogy a mindenre alkalmatlan ellenzéki pártok politikusait az Európai Parlamentbe katapultálják.

Nemsokára újrakezdik a vörösiszappert

A Győri Ítélőtábla a másodfokú eljárásban idén januárban az elsőfokú ítélet megalapozatlansága és eljárási szabálysértések miatt hatályon kívül helyezésről és új eljárásról döntött.

Sikeresen lobbizott a hazai baloldal az unióban

Így változtatta meg migránspolitikai álláspontját a Jobbik, és így lobbizott a hazai baloldal a betelepítés mellett Brüsszelben és szavazott Magyarország ellen az Európai Parlamentben.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.