2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: járatok

21 cikk 1/3 oldal

Újraindulnak a British Airways járatai, de továbbra is problémák várhatók

Fokozatosan elkezdte londoni járatainak újraindítását vasárnap a British Airways légitársaság, amelynek működését szinte teljesen megbénította globális informatikai rendszerének előző napi összeomlása. A cég azonban továbbra is jelentős késések és járattörlések lehetőségére hívta fel utasai figyelmét.

Minden szombati járatát törölte a British Airways

Korábbi közlésével szemben valamennyi, a londoni Heathrow és Gatwick repülőtérről induló szombati járatát törölte a British Airways brit légitársaság a cég globális számítógépes hálózatának hibája miatt.

Törölték a British Airways budapesti járatait is

A British Airways informatikai rendszerében keletkezett hiba miatt a szombati, budapesti járatokat is törölte a légitársaság – derül ki a Budapest Airport járatinformációs rendszeréből.

Elkezdődött a Lufthansa-pilóták sztrájkja

Elkezdődött szerda hajnalban a Lufthansa német légitársaság pilótáit képviselő szakszervezet (Vereinigung Cockpit – VC) sztrájkja. A munkabeszüntetés budapesti járatokat is érint.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.