2024. március 1., péntek, Albin napja

Címke: James Comey

33 cikk 1/4 oldal

Saját ügyvédjétől tarthat Trump

Több amerikai jogi szakértő, köztük Jay Goldberg, Donald Trump egyik ügyvédje is úgy véli, hogy az amerikai elnök ellen fordulhat egy másik védője.

Kikelt igazságügyi minisztere ellen Trump egy lapinterjúban

Donald Trump amerikai elnök élesen bírálta igazságügyi miniszterét, Jeff Sessionst, amiért a miniszter kivonta magát abból a vizsgálatból, amely az amerikai választási folyamatba történt orosz beavatkozási kísérlet részleteit igyekszik feltárni.

Putyin: „nem tekintjük ellenségnek Amerikát”

Az orosz elnök az amerikai belpolitikai küzdelem kiéleződésével magyarázta az oroszellenes hangulat felmelegítését Washingtonban. Moszkva készen áll a konstruktív párbeszédre.

Hazugsággal vádolta az elnököt James Comey

Az FBI volt vezetője elmondta, nyílt bizottsági ülésen nem bocsátkozhat azzal kapcsolatos fejtegetésbe, hogy Trump a kampány idején összejátszott-e az oroszokkal.

Comey-re figyel ma Amerika

Sportbárokban gyűlnek ma össze amerikaiak, hogy figyelemmel kísérjék az FBI elbocsátott igazgatója szenátusi meghallgatásának televíziós közvetítését.

Lemondott a Fehér Ház kommunikációs igazgatója

Lemondott a Fehér Ház kommunikációs igazgatója. Mike Dubke még május 18-án, Trump elnök európai körútja előtt nyújtotta be lemondását, az erről szóló információ azonban csak kedden került nyilvánosságra.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.