2024. április 18., csütörtök, Andrea, Lima napja

Címke: IVSZ

8 cikk 1/1 oldal

Nagy üzletekre érett hazai cégek

A hannoveri informatikai expón kiállított magyar fejlesztések és a hazai digitális összefogás is példaértékű az Informatikai Vállalkozások Szövetségének főtitkára szerint.

IVSZ-közgyűlés: a vezetőség elkötelezett a digitális gazdaság fejlesztése mellett

A digitális gazdaság fejlesztését, a foglalkoztatáspolitikai igények megváltozását, továbbá a digitális oktatás támogatását és a globális piacra irányuló exportot jelölte meg a következő időszakban képviselendő területként az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) éves közgyűlése, amelyet kedden tartottak Budapesten.

Új informatikai kerettantervet készített az IVSZ

Új, a digitális kompetenciák fejlesztését támogató informatikai kerettantervet készített az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), amelyet hamarosan eljuttat az illetékes hatóságoknak – jelentette be Horváth Ádám, az IVSZ leköszönő oktatási igazgatója egy szerdai háttérbeszélgetésen.

Fókuszban a digitális oktatás

A digitális oktatási stratégia várhatóan júniusra készül el, de addig is támogatjuk az összes olyan kezdeményezést, amely hozzájárul a Digitális jólét program céljaihoz – mondta Deutsch Tamás, a programért felelős miniszterelnöki biztos, miután az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) másodszor is újraválasztotta Laufer Tamás elnököt.

Informatikai szakértőké a jövő

Mintegy 22 ezer betöltetlen informatikai állás van ma Magyarországon, pedig a szektor évi négyszázmilliárd forinttal növelhetné a hazai termelést.

Első díj a Bubinak, ezer bicikli a városlakóknak

Az infokommunikációs iparág legnagyobb szakmai szervezete, az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) idén is kiosztotta a legkiemelkedőbb teljesítményekért járó Gyurós Tibor-díjakat. A zsűri döntése alapján az év fejlesztése a T-Systems Magyarország vezetésével, a Csepel Zrt.-vel konzorciumban megvalósított Mol Bubi lett.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.