2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: Ivkovics Sztojan

10 cikk 1/1 oldal

A válogatott érzelmi kérdés

A tavaly nyári Európa-bajnokság óta komoly népszerűségnek örvend a magyar férfi-kosárlabdaválogatott, amely azóta itthon telt házak előtt játssza a mérkőzéseit.

Amíg van esély, nem adják fel

Izgalmas meccsen, hosszabbításban nyert a hollandok elleni világbajnoki selejtezőn a magyar férfi-kosárlabdaválogatott. A vb-részvételre az esély matematikai.

Magukban keresték a hibát

Kicsik vagyunk – értsd: nincs akkora tekintélyünk, hogy fontos mérkőzéseken a játékvezetők egyformának lássanak minket olyan kosárlabda-nagyhatalmakkal, mint adott esetben Horvátország.

Kiizzadt fontos győzelem

Ha fogcsikorgatva, nem jó játékkal is, de 81-65-re győzött a magyar férfi-kosárlabdaválogatott Koszovóban világbajnoki selejtezőjén.

Szombathelyen lett bajnok a Szolnoki Olaj

Az talán túlzás, hogy Ivkovics kapitány a Szolnoknak szurkolt, de az biztos, hogy nem lett volna ellenére, ha már tegnap véget ér a férfi kosárlabda-bajnokság döntőjének a párharca.

Székely Norbert jön, Ivkovics marad

Székely Norbert kinevezése a női együttes élére borítékolható volt, de abban sem kételkedett senki, hogy a férfiválogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics is a helyén marad.

Harmincöt percig álltuk a sarat

A magyar férfi kosárlabda-válogatott első, pénteki mérkőzésén 67-58-ra kikapott a horvát csapattól az Európa-bajnokság kolozsvári csoportjában.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.