2023. január 30., hétfő, Martina napja

Címke: ítéletidő

21 cikk 1/3 oldal

Ítéletidő az USA középnyugati részén

Havazik Kansastól Chicagóig, hófúvások vannak Iowában és Missouriban, a hóförgeteg miatt Jeff Kolyer, Kansas állam kormányzója az állam egész területére rendkívüli állapotot hirdetett.

Tirolban 1300 hektárnyi erdő pusztult el az ítéletidő miatt

Ezerháromszáz hektár erdő pusztult el az október végi ítéletidő miatt Tirolban, Ausztria délnyugati részén, a károk pedig elérhetik a 27 millió eurót – derült ki a szerdán közzétett összesítésből.

Ítéletidő pusztít a világ több pontján

Úgy viselkedik az időjárás a világ több országában, mintha teljesen összekavarodott, összezavarodott volna a klíma. Néhány nappal ezelőtt a Közel-Keleten követeltek halálos áldozatokat a villámáradások. Most pedig Afrikában, a sokszor szárazsággal küzdő Szomáliában kellett több tízezer embernek elhagynia az otthonát az árvizek miatt. Kínában pedig bányászok haltak meg egy földcsuszamlás miatt.

Halálos áldozatot követelt az ítéletidő Olaszországban

Legalább négy ember halálát okozták a heves viharok Olaszország északi, leginkább hegyvidéki területein, ahol a helyi média vasárnapi beszámolói szerint az ítéletidő miatt rengeteg munkája akadt a mentőknek.

Elérte a viharos ítéletidő Kijev környékét Ukrajnában, 17 sérült

Ukrajna középső részét, a fővárost és környékét is elérte a heves széllökésekkel kísért esős ítéletidő a hétvégén, aminek következtében 17-en sérültek meg, s amely a héten halálos áldozatokat szedett az ország nyugati részében – jelentette vasárnap az UNIAN ukrán hírügynökség a katasztrófavédelmi szolgálatra hivatkozva.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.