2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: IT-biztonság

11 cikk 1/2 oldal

Első az IT-biztonság

A vállalatok az adatvédelmet tekintik elsődlegesnek és a legfontosabbnak minden más nagyszabású IT-fejlesztés előtt az Oracle legújabb felmérése szerint.

A nyomtatók is meghekkelhetők

A digitalizálódó irodai ökoszisztéma legsebezhetőbb pontjai napjainkban a hálózatba kötött nyomtatók és multifunkciós berendezések.

Növekedés előtt a hazai IT-biztonsági piac

A biztonság továbbra is a hazai IT-piac egyik legdinamikusabban növekvő területe, és az előttünk álló időszakban is komoly bővülés várható.

Segítség, meghekkelték az autóm!

Mi történik itt? Fogom a kormányt, taposom a féket, de az autóm nem fogad szót. Mintha valaki más vezetné, nem én. Ez a jelenet nem egy tudományos-fantasztikus filmből való, hanem a közeljövő valósága – lehet.

Nem telik vírusirtóra a kis cégeknél

A mikro- és kisvállalkozások több mint fele használja rendszeresen az internetet munkája során, ám túlnyomó részük a mai napig nem vesz igénybe külső segítséget, például fizetős vírusirtót, tűzfalat vagy spamszűrést.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.