2023. február 4., szombat, Ráhel, Csenge napja

Címke: istván

8 cikk 1/1 oldal

Mi kell a blueshoz?

Talán Deák Bill Gyula sem álmodott arról, hogy hetvenesztendősen ünnepelt sztárként áll majd tízezer fős közönsége előtt, amely csakis érte zarándokol el a Papp László Budapest Sport­arénába.

Tíz év után ismét bemutatják az István, a királyt Felvidéken

A Felvidéken tíz év után ismét bemutatják az István, a király rockoperát, amelyet ezúttal a Nemzeti Lovas Színház visz színpadra a dióspatonyi Slovakia Ringen augusztus 29-én – közölték a rendezvény szervezői gútai (Kolárovo) sajtótájékoztatójukon hétfőn.

Jól kiszúrt velem, rendező úr!

Kerényi Imrét, aki hosszan tartó, súlyos betegsége ellenére mindvégig aktívan dolgozott, a Miniszterelnökség saját halottjának tekinti.

Koppány kilenc asszonya

Mindenféle díszlet és jelmez nélkül láthattuk a miskolci operafesztiválon az István, a királyt. A táncosok látványa is hiányzott. Illetve pont hogy nem.

Orbán: Brüsszelt meg kell állítani

Függetlenségünk és nemzeti önállóságunk védelmében az előttünk álló csatákat bátran meg kell vívnunk. Brüsszelt meg kell állítanunk, határainkat meg kell védenünk.

Egy kattanás és csönd

Legemklékezetesebb szerepében Asztrikot játszotta az István, a királyban. Victor Máté lokálpatriótaként ma komolyzenét komponál, és kizárólag az unokájának énekel.

Versenyképes tudást, biztos jövőképet kínál hallgatói számára a Szent István Egyetem (X)

Stabilan fejlődő pályán halad a Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara: kiemelkedő humánerőforrásával, a karon elérhető csaknem hatvan képzési formával, évről évre növekvő hazai és külföldi hallgatói létszámával az országban az egyik legverseny­képesebb tudást biztosítja az itt tanuló hallgatók számára – fogalmazott lapunknak Káposzta József dékán.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.