2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: ismerős arcok

7 cikk 1/1 oldal

Egy vérből valók vagyunk

Az Ismerős Arcok 2019-ben ünnepli fennállásának huszadik évfordulóját. Ebből az alkalomból ma országos turnéra indul a zenekar.

„Amíg élünk s meghalunk, mi egy vérből valók vagyunk”

A magyarok új himnuszának is nevezik, harmincmilliós megtekintésnél tart, több százezren éneklik sporteseményen, kulturális eseményeken, koncerteken számtalan előadó játszotta már el. A Nélküled című dal a magyar identitás egyik legkifejezőbb alkotása. Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában mesélte el a dal születésének körülményeit, valamint azt is, hogyan vált kihagyhatatlanná minden egyes koncertjükön.

Otthon kell lenni valahol

A 2013-ban az erdélyi Tusványos mintájára létrehozott kulturális és közéleti fesztivál sokkal több, mint a felvidéki fiatalok nyári találkozóhelye.

A közösségért tenni kell

Az Ismerős Arcok magyar nemzetirock-együttes frontemberével, énekesével, szövegírójával, Nyerges Attilával beszélgettünk.

Felavatta új stadionját a dunaszerdahelyi DAC

Átadták a DAC új stadionját, melyet a dunaszerdahelyi együttes győzelemmel avatott fel. A találkozó előtt felcsendült az Ismerős Arcok együttes Nélküled című száma.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.