2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: iskolafejlesztés

9 cikk 1/1 oldal

Fontos az együttműködés az oktatás szereplői között

Az elmúlt évek oktatáspolitikai változásai mára konszolidált viszonyt hoztak létre, de a terület nem problémamentes, a vezetőknek észlelniük kell a gondokat és jó megoldásokat kell találniuk.

Harminc éve nem volt ennyi fejlesztés az iskolákban

Több mint 500 iskolában tartanak jelenleg felújítások, épülnek tornatermek és tanuszodák, a fejlesztések pedig csaknem 200 ezer általános és középiskolás diákot érintenek.

Fel kell emelnünk minden iskolát

Kisebb felújítások eddig is voltak, de ilyen mértékű fejlesztés a rendszerváltás óta nem történt a magyar oktatásban – mondta Solti Péter, a Klebelsberg Központ elnöke.

Átfogó iskolafejlesztés indul

81,2 milliárd forintos forrásból csaknem négyszáz település 527 intézménye újul meg. Ilyen nagy volumenű iskolafejlesztési program az elmúlt harminc évben nem volt.

Balog Zoltán: félezer iskola újul meg

Új, átfogó iskolafejlesztési program indul: 81,2 milliárdos forrásból közel 400 település 527 intézménye újul meg – jelentette be Balog Zoltán.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.