2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: iratismertetés

7 cikk 1/1 oldal

Bíróság előtt a szélsőségesek

Elhúzódott a Fővárosi Törvényszéken a szélsőséges, idegengyűlölő és rendszerkritikus nézeteket valló M. Péter és B. Gyula büntetőpere, így csak most hétfőn fejeződött be az iratismertetés.

Kovács Béla megnézi az iratokat

A Jobbik kémkedéssel és költségvetési csalással gyanúsított EP-képviselőjének ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség kedden kezdte meg az iratismertetést.

KGBéla most Mongóliába utazott

A titkos dokumentumok minősítését az Alkotmányvédelmi Hivatal lenne jogosult felülvizsgálni, de az valószínűtlen, hogy a külföldi társszolgálatok operatív anyagait nyilvánossá tennék.

Teréz körúti robbantás: már a vádat készítik elő

Több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérlettel, valamint terrorcselekmény előkészületével vádolják meg várhatóan P. Lászlót, aki tettéért életfogytiglant is kaphat.

Lezárult a nyomozás Kovács Béla ügyében

A politikus ügyvédje, Szi­kinger István megerősítette értesülésünket, hozzátéve: a jelenlegi állás szerint szeptember közepén lesz az iratismertetés.

KGBéla-ügy: befejezték a nyomozást

Az alapos gyanú szerint a jobbikos politikus 2012-ben és 2013-ban négy emberrel fiktív gyakornoki szerződést kötött négy, illetve hat hónapos időtartamra.

Vádemelés vár Simon Gáborra

Simon Gáborról 2014. február elején derült ki, hogy több száz milliós vagyont tart egy bécsi bankszámlán, amelyet nem tüntetett fel képviselői vagyonnyilatkozataiban.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.