2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Iránytű Intézet

7 cikk 1/1 oldal

Vona egy csőd közelében lévő párttól köszönhet el

Az elsősorban a tiltott pártfinanszírozás miatt nehéz anyagi helyzetben lévő Jobbikban megkezdték a leépítéseket. Szabó Gábortól jogköreinek megkurtításával vonnák meg a teljhatalmat.

A politikusok rokonaival is gyakran szerződtek

A választások után ismét előtérbe került az a 660 millió forintos tartozás, amit az Állami Számvevőszék állapított meg tiltott pártfinanszírozás miatt a Jobbik terhére.

Stabil a kormánypártok támogatottsága

Nem változott a Fidesz–KDNP támogatottsága a hódmezővásárhelyi szavazás után, a választási részvételüket biztosra ígérőknél 52 százalék áll a kormánypártok mellett.

Erős Fidesz, gyengülő Jobbik

Az egy év múlva esedékes országgyűlési választás kapcsán,közvélemény-kutató cégek részvételével tartott ma rendezvényt a Nézőpont Intézet által működtetett Közvélemény-kutatók.hu.

Fölényesen vezet a Fidesz

A választási eredményhez legközelebb eső mérések átlaga alapján a kormánypárt 5 százalékkal erősebb a 2014-es ország­gyűlési voksoláson elért listás eredményénél.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.