2019. május 26., vasárnap, Fülöp, Evelin napja

Címke: irán

681 cikk 1/69 oldal

Irakból tartaná szemmel Iránt Trump

Barhám Száleh iraki államfő hétfőn közölte: Washington nem kérte Bagdad engedélyét ahhoz, hogy miközben fenntartják az amerikai katonai jelenlétet Irakban, szemmel tartsák Iránt is.

Forradalmi ünnep új fegyverrel

Az iráni iszlám forradalom negyvenedik évfordulójának emlékére új típusú robotrepülőgépet tesztelt sikeresen az iszlám köztársaság.

Visszaforgatva

A történelemnek nincs vége, bármennyire is nyugtattuk magunkat ezzel a képtelenséggel a kilencvenes évek végén. A győzelmet pedig nem a rakéták hozzák el, hanem az egység,

Teherán sikeresen tesztelt egy robotrepülőgépet

Az iráni védelmi tárca szombati közlése szerint Teherán sikeresen tesztelt egy nagy hatótávolságú robotrepülőgépet, amely – a minisztérium állítása szerint – mintegy 1200 kilométer megtétele után eltalálta az előre meghatározott célpontokat. A tárca videofelvételt is közzétett erről.

Szíriában ütközik meg Irán és Izrael

Az Izrael és Irán között Szíriában zajló proxy háború régóta nem tapasztalt sebességre kapcsolt. Az izraeli hadsereg légitámadást hajtott végre az iszlám köztársasághoz köthető célpontok ellen..
681 cikk 1/69 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.