2023. június 10., szombat, Margit, Gréta napja

Címke: iparszövetség

6 cikk 1/1 oldal

A gazdaság teljesítményéhez a kkv-k helyzetének javulása is hozzájárult 

A magyar gazdaság teljesítményének növekedéséhez hozzájárult a kis- és középvállalkozások (kkv) helyzetének, versenyképességének javítására tett intézkedések kedvező hatása – mondta Vadász György, a Magyar Iparszövetség (OKISZ) ügyvezető elnöke az MTI-nek.

Az iparszövetség felkészíti a kisvállalkozásokat a pályázatokra

A Magyar Iparszövetség (OKISZ) segíti a kisvállalkozásokat abban, hogy sikeresen induljanak az ismét megnyíló mikro- kis és középvállalkozások termelési kapacitásának bővítésére, illetve a mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására kiírt uniós pályázatokon a felzárkózó régiókban – mondta Vadász György, a szövetség ügyvezető elnöke az MTI-nek.

Iparszövetség: százmilliárd fontba kerülhet a Brexit

Az évtized végéig akár százmilliárd font (40 ezer milliárd forint) veszteséget is okozhatna a brit gazdaságnak Nagy-Britannia esetleges távozása az Európai Unióból a Brit Iparszövetség (CBI) hétfőn Londonban ismertetett tanulmánya szerint.

Kapuzárás van, de pánikra nincs ok

Már csak 2015 decemberéig fektethetnek be tőkét a Jeremie-alapok, illetve a Széchenyi Tőkealap a hazai kis- és középvállalkozásokba – tette közzé az alapkezelő blogja. Csepreghy Nándor helyettes államtitkár lapunknak azt mondta: a hónap közepén kiderülhet, meghosszabbítja-e az EU a határidőt fél évvel.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.