2019. április 26., péntek, Ervin napja

Címke: iparág

5 cikk 1/1 oldal

Több iparág is jól teljesített júliusban

Júliusban az előző év azonos időszakához képest jobban teljesített a gumiipar, a vegyipar, az elektronikai területek, utóbbiból kiemelendő a híradástechnika, ahol nyáron sem állt le a termelés – mondta Pomázi Gyula, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) helyettes államtitkára szerdán az M1 aktuális csatornán az ipari termelés adataira reagálva.

A turizmus hazánk egyik kitörési pontja

Magyarországot az Isten is arra teremtette, hogy a turizmus legyen az egyik húzóágazata, amely nem csupán egy pénzkereseti forrás – mondta Orbán Viktor.

Átrendeződik a technológiai iparág

A kereslet a mobileszközökre sok piacon csökken, de a növekvő számú letöltött applikáció, amelyek gyorsabban merítik az akkumulátorokat, elősegítik a hordozható töltők eladását.

Szakértő: óriási iparág az embercsempészetből

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint az illegális bevándorlással összefüggő embercsempészetből az elmúlt időszakban óriási iparág alakult ki, amely még fejlődik.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.