2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: interpol

53 cikk 1/6 oldal

Dobrev tagadja, hogy ismeri a pénzmosót

Nemzetközi pénzmosás miatt elfogatóparancsot adott ki az Interpol Gyurcsány Ferenc üzlettársának felesége, Antoaneta Vassileva ellen.

Botrányok övezik az Interpolt

A nemzetközi rendőri szervezet tegnap a dubaji közgyűlésen megválasztotta a szervezet új elnökének Kim Dzsong Jangot.

Nem vették fel Koszovót az Interpolba

Nem vették fel Koszovót az Interpol nemzetközi rendőri szervezetbe. Az Interpol közgyűlése kétszer is szavazott a nyugat-balkáni ország tagságáról kedden Dubajban, de egyik alkalommal sem sikerült elérni a felvételhez kellő kétharmados többséget.

Ismét Interpol-listás lehet Hernádi

Meggondolta magát az Interpol, és úgy döntött, lehetővé teszi a Hernádi Zsolt elleni nemzetközi elfogatóparancs megújítását. A Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója korábban már lekerült a szervezet körözési listájáról, de augusztusban Horvátország azt kérte az Interpoltól, hogy újítsa meg a körözést.

Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le világszerte az Interpol

Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.