2019. március 26., kedd, Emánuel napja

Címke: internet

356 cikk 1/36 oldal

A magyar internetezők többsége banki adatait félti

A magyar internetezők 60 százaléka pénzügyi információinak, banki adatainak biztonsága miatt aggódik a Google megbízásából készített legfrissebb reprezentatív kutatás szerint, amelyet a biztonságos internet napja alkalmából küldtek kedden az MTI-nek.

Többféle védelem kell a biztonságos e-mail forgalomhoz a szakértők szerint

Az e-mailek védelméhez nem elég az erős jelszó, több biztonsági elemre is szükség van ahhoz, hogy az elektronikus levelek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe, ilyen például az a végponttól végpontig terjedő megoldás, amikor az üzenetet titkosítják a küldőnél még mielőtt az eljutna a hálózatra, majd a fogadó gépe dekódolja – hívta fel a figyelmet a keddi nemzetközi biztonságos internet nap (Safer Internet Day – SID) alkalmából az ESET IT-biztonsági vállalat.

Ma van a biztonságos internet napja

Ma, a biztonságos internet napján hatóságok, informatikai cégek, civil szervezetek és gyerekek összefogásával hívják fel a figyelmet a biztonságosabb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.

Újra van internet Tongán

Két hét után sikerült helyreállítani az internetet Tongán – közölték vasárnap az apró, csendes-óceáni ország hatóságai.

A netes kereskedelmet szabályozná a WTO

Az elektronikus kereskedelem szabályozásának javításáról indulnak tárgyalások tavasszal az Európai Unió és további közel ötven ország között a Kereskedelmi Világszervezet (WTO) égisze alat.

Jelentősen megnőtt az év végi mobilinternet-forgalom

Jelentősen megnőtt az ünnepi mobilinternet forgalom a magyarországi szolgáltatóknál, az adatforgalom december 25-én volt a legnagyobb – derült ki a szolgáltatók által az MTI-hez elküldött adatokból.

A YouTube letiltja a veszélyes, sokkoló csínyeket és kihívásokat

A YouTube közösségi videomegosztó letiltja platformjáról a veszélyes, a nézőket érzelmileg sokkoló viccesnek szánt tartalmakat és kihívásokat. A lépést az váltotta ki, hogy ezek több alkalommal végződtek sérüléssel vagy halállal – írta a BBC News szerdán.

Törékeny örökség

Hiba lenne azt hinni, hogy e fakuló világban a 14 milliós magyarság anyanyelvét, beszélőinek viszonylagos tömege miatt nem fenyegeti semmi.

Kilőtték a Vadhajtásokat

Hekkertámadás miatt feljelentést tesz a rendőrségen Bede Zsolt, a Vadhajtások.hu szerkesztője, miután több balliberális, illetve jobbikos csoport szervezett támadást indított a véleményoldal ellen.
356 cikk 1/36 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.