2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: Instagram

8 cikk 1/1 oldal

Larry szerint a világ

A legsikeresebb véleményvezérek nem is emberek. Bolyhos szőrgombócok mosolyognak a kamerába, és kölcsönzik arcukat egy név nélkül gépelő emberkéznek.

Több mint száz gyanús fiókot törölt a Facebook és az Instagram

A Facebook és a tulajdonában lévő Instagram 115 felhasználói fiókot távolított el felületéről, miután az amerikai hatóságok jelezték a cégnek, hogy a felhasználók gyanús tevékenységet végeznek, és feltehetően külföldi szervezethez köthetők – jelentette be a legnagyobb közösségi oldalt működtető Facebook Inc. kedden, pár órával azelőtt, hogy az Egyesült Államokban megkezdődnek az úgynevezett félidős választások.

Ryan játszik

Chanco baba fél év körüli japán kislány. Átlagos életet él két büfizés és pelenkázás között, mégis: már lassan 300 ezer ember követi őt Instagramon.

Barátság

Kiderült, egyik iskolatársuk akarta elpáholni a barátját, miközben cinkostársai a telefonjukkal filmezték a jelenetet. Miért? Hogy a támadó feltegye majd az Instagramra!

Műanyag baba

Kétezertizennyolc a mesterséges intelligencia éve. A számítógépes grafika éve. A közösségi média változásainak éve. És ha mindez együtt van? Számítógéppel generált Instagram-véleményvezéreket kapunk.

Elfajult a Hosszú Katinka-Shane Tusup vita

A háromszoros olimpiai bajnok férje leírta, a hír igaz, sem a magánéletben sem szakmailag nem folytatják tovább együtt „személyes okok” miatt.

Gyerekek kerültek a célkeresztbe

Jelzésértékű, hogy ezúttal a tinédzserek körében rendkívül népszerű popsztár fellépése került célkeresztbe.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.