2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: inkasszó

9 cikk 1/1 oldal

Fizettek és perelnek Gyurcsányék

Információink szerint az Altus előzőleg befizette a bírságot, igaz más választásuk nem is lehetett, hiszen ellenkező esetben inkasszóval hajtották volna be rajtuk az összeget.

Inkasszó kerülhet a Bridgestone számláira

Késedelmi kamatot követel az egyik alvállalkozó a Bridgestone magyaror­szági üzemétől, mert a vállalat rendszeresen késve fizet; a követelés végrehajthatóvá vált, és hamarosan inkasszó kerül a Bridgestone számláira – közölte az érintett Inter Lingua Kft. a távirati irodával.

Százmilliárdokat szedett be az adóhivatal

A hatóság a korábbiakhoz képest sokat változtatott a módszerein, például kényszerítő lépések helyett jóval többször küldött felszólítást az adósoknak – mondta Tállai András.

Kisöpri a számlákat a NAV

Az elmúlt időkben havonta átlagosan több mint félmillió alkalommal kereste meg a magyar bankvilágot az adóhivatal a köztartozást felhalmozó magánszemélyek miatt.

Gyorsan kitakarítja a bankszámlákat a NAV

A tavalyinál sokkal többször, nagyjából 2,6 millió alkalommal kért információkat idén az adóhivatal arról, melyik hazai bankokban tartják pénzüket az adótartozást felhalmozó magánszemélyek.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.