2024. február 23., péntek, Alfréd napja

Címke: informátor

26 cikk 1/3 oldal

Az SZDSZ öröksége a mai napig érezhető

Az SZDSZ már lassan egy évtizede nem politikai tényező, öt éve pedig jogilag is megszűnt. Azonban az embernek mégis olyan érzése van, mintha a szabad demokraták szelleme a mai napig velünk élne. Sőt, Demszky Gábor volt főpolgármester, aki liberálisabb a liberálisoknál is a közelmúltban bejelentette, visszatérne a politikába, pedig Demszky és az SZDSZ-es haverjai alatt a főváros gyakorlatilag inkább visszafejlődött, semmint előre. Az ECHO TV Informátora felelevenítette a Demszky-érát, valamint elemezte a liberális szellemiség térnyerését.

Informátor: az LMP megszűnt pártként működni

Az LMP identitásvesztésen megy keresztül. Az áprilisi országgyűlési választások óta felére esett vissza a szavazótábora. Se Sallai Róbert Benedek, se Hadházy Ákos nem tagja már a pártnak. Az LMP etikai bizottsága még Szél Bernadettet is eltiltotta minden párttisztségétől úgy, hogy közben nem kellett volna lemondania társelnöki posztjáról. A teljes zűrzavart Szél Bernadett oldotta fel azzal, hogy lemondott társelnöki tisztségéről. Ezt a témát elemezte az ECHO TV Informátor című műsorának stábja.

Informátor: Angol fővárosból Londonisztán

Az ECHO televízió Informátor című műsorának stábja ezúttal Londonba látogatott, annak jártak utána miért lett az angol főváros gúnyneve Londonisztán. A város egyes kerületeiben többségben élnek a bevándorlók, akik a saját kultúrájuk szerint élnek, sőt párhuzamos jogrendet hoztak létre. Az angol fővárosban az utóbbi években 500 templomot zártak be, ezzel szemben 423 új mecsetet építettek.

Így vették be a svéd városokat a migránsok

Az illegális migránsok is jogosultak a bőkezű svéd szociális ellátásokra, a svéd kormány ezzel ösztönzi maradásra a bevándorlókat – nyilatkozta az Informátornak Nima Gholam Ali Pour.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.