2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: információ

21 cikk 1/3 oldal

Hírszerzési igazgató: egyre nagyobb a jelentősége az orosz „illegális hírszerzésnek”

Egyre nagyobb jelentőséget ölt az orosz „illegális hírszerzés”, mert az operatív helyzet a világ sok országában és régiójában egyre „nehezebbé” válik a mai világban – jelentette ki Szergej Narsikin, az orosz Külföldi Hírszerző Szolgálat(SZRV) igazgatója a TASZSZ állami hírügynökség által kedden közölt interjújában.

ENSZ: kockázatos lenne biztonsági övezeteket létrehozni Szíriában

Bonyolult és kockázatos művelet lenne biztonsági övezeteket létrehozni Szíriában a menekültek számára – fejtette ki Antonio Guterres ENSZ-főtitkár szóvivője, aki szerint további részletekre van szükség e kérdés megvizsgálásához.

A CNN szerint az oroszok túl sokat tudnak Trumpról

Oroszországnak kompromittáló személyes és pénzügyi információi lehetnek Donald Trump megválasztott amerikai elnökről – jelentette kedden a CNN amerikai hírtelevízió arra hivatkozva, hogy értesülései szerint a Trumpnak pénteken bemutatott hírszerzési jelentéshez csatoltak egy erről szóló kétoldalas jegyzetet.

Mobilnetet használunk egész évben

Hazánkban ma 2,6 millióan használnak mobilnetet, s eszünk ágában sincs lemondani róla, különösen nem nyáron.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.