2024. június 18., kedd, Arnold, Levente napja

Címke: infokommunikáció

25 cikk 1/3 oldal

Okos infokommunkációs fejlesztések a Városligetben

Az okos város elsősorban a polgárok jóllétét szolgálja. A modern infokommunikációs fejlesztések lehetővé teszik a város szolgáltatásainak hatékonyabb működését.

NFM: a kormány kiemelten kezeli a digitalizációt

idén Budapesten rendezi az Európai Bizottság az év legfontosabb európai infokommunikációs eseményét – mondta Solymár Károly Balázs infokommunikációért felelős helyettes államtitkár.

A digitális átalakulás buktatói

A kormány egyértelmű szándéka, hogy a digitális átalakulásnak minden magyar polgár nyertese legyen, és Magyarország e téren Európa legsikeresebb országai közé tartozzon.

Fejlesztési tárca: kiterjesztik az idősügyi infokommunikációs programot

Közel 500 hátrányos helyzetű településre terjesztik ki az idősügyi infokommunikációs programot, amely 2018 augusztus végéig 1,2 milliárd forint állami támogatásból valósul meg – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért felelős helyettes államtitkára pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.